SEO strategie

Om de vindbaarheid van je website te vergroten in Google is een SEO-strategie een absolute must. MeneerOnline is een SEO specialist met jarenlange ervaring. Wij kunnen gegarandeerd de vindbaarheid van jouw website verbeteren. Bekijk hieronder onze geraffineerd SEO-strategie en ontdek hoe we dit aanpakken. óf vraag direct een offerte op maat aan.

Onze SEO Werkwijze

1. Zoekwoordanalyse

Om een goede basis te leggen voor onze SEO-strategie beginnen we met een zoekwoordanalyse. De zoekwoordanalyse geeft inzicht in alle relevante zoekwoorden / termen die jouw doelgroep gebruikt, inclusief het maandelijkse zoekvolume. Hierdoor weten we op welke zoekwoorden gefocust moet worden en kunnen we een realistisch beeld scheppen van het (groei)potentieel van jouw online  business.

Zoekmachine optimalisatie
SEO strategie

2. 0-meting

De uitgevoerde zoekwoordanalyse wordt gekoppeld aan de huidige zoekwoordposities van de website. Dit betekent dat we de posities van de website van bepaalde zoekwoorden in de zoekmachines in kaart bregen. De 0-meting geeft inzicht hoe de website  in de huidige situatie presteert. We kijken waar de quick wins liggen én ontdekken waar de grootste slagen te behalen zijn.

3. Content check

Sluit de content die gebruikt wordt wel aan bij de doelgroep? Worden de juiste zoekwoorden gebruikt? Zijn er mogelijkheden tot het ”verrijken” van de content? Op dit soort vragen wordt antwoord gegeven bij de content check. Kwalitatieve content heeft namelijk ontzettend veel invloed op de positei van je website in Google. Content is in 2018 nog steeds één van de belangrijkste SEO factoren. 

SEO strategie

4. ALGEMENE SEO CHECK

Om de website in zijn geheel zo zoekmachinevriendelijk te maken verrichten we een algemene SEO check. Hierbij analyseren we in eerste instantie alle ”on page” SEO factoren zoals het gebruik van heading tags, interne link structuur en dergelijken. Vervolgens zijn de off page SEO factoren aan de beurt. Hierbij nemen we als het ware een kijkje onder de motorkap en beoordelen we een serie aan technische aspecten.

5. Implementatie & Optimalisatie

In deze laatste stap gaan we aan de slag met alle bevindingen. Onze SEO specialisten stemmen met je af welke optimalisaties zullen worden doorgevoerd en de verwachte groei hiervan. Je houdt grip op de resultaten door een inzichtelijke maandelijkse rapportage die wordt toegespitst op SEO.

SEO traject

OOk hoger in Google?

Klik dan op onderstaande button en wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Meer informatie over SEO

Wat is SEO

SEO staat voor de term ”search engine optimization”. Letterlijk vertaald naar het Nederlands betekent dit zoekmachine optimalisatie.
In de praktijk wordt deze term gebruikt als verzamelnaam voor alle technieken die toegepast kunnen worden om een website of webshop zo ”zoekmachine vriendelijk te maken”. Het doel van SEO is dus om de positie van de website te verhogen in zoekmachines zals Google.

Het verhogen van de vindbaarheid in Google is precies waar MeneerOnline goed in is. We willen graag transparant zijn in onze SEO werkwijze. Hierdoor weet jij precies wat er gebeurt en wat je van ons mag verwachten. Bekijk onderstaand overzicht om een beeld te krijgen van ons effectief SEO optimalisatie traject.