Onze Werkwijze

Aanpakken, daar houden wij van. Online resultaat wordt echter niet behaald door enkel de handen uit de mouwen te steken.Een solide online marketing plan staat hiervoor aan de basis. Door onderstaande aanpak te hanteren komen we voor iedere klant tot een ijzersterke online marketingstrategie.

Zo pakken wij jouw project aan

KEnnismaking

Gedurende de eerste vrijblijvende meeting leren we jouw bedrijf, markt en doelgroep graag beter kennen. Je krijgt uiteraard alle ruimte op jouw wensen voor te leggen en we kijken direct naar alle doelen die je voor ogen hebt. Wij brengen vervolgens direct advies uit welke online marketing kanalen ingezet kunnen worden om je doelen te behalen. Hierbij schetsen we een realistisch beeld van de verwachte investering én het verwachte resultaat. 

Onze werkwijze - kennismaking
SEO strategie

0-meting

Om er achter te komen hoe de website er voor staat en waar er nog slagen te halen zijn wordt er een 0-meting gemaakt van onder meer de zoekwoordposities van de website. Hoe vindbaar is de website op dit moment? Hoe zit het met de concurrentie? Via welke kanalen komen bezoekers nu binnen? Op welke termen en onderwerpen moet de focus worden gelegd? Waar liggen kansen? Vragen waar we eenvoudig antwoord op geven met behulp van ons onderzoek en 0-meting.  

Strategiebepaling

Naar aanleiding van het onderzoek en 0-meting wordt er een marketingmix samengesteld van diverse online marketingkanalen. In deze fase bepalen we de strategie die gebruikt wordt om de eerder vastgestelde doelen te behalen en de gevonden kansen te benutten. Hieruit rolt een concreet plan van aanpak. 

SEO strategie

Implementatie

In deze fase gaan we aan de slag met het opzetten en lanceren van alle marketingcampagnes en werkzaamheden die benodigd zijn om de website optimaal te laten presteren. Op online marketing vlak kunnen wij alles voor je uit handen nemen. Niet alleen het inrichten van bijvoorbeeld een Google Ads Retargeting campagne of SEO optimalisatie traject, wij kunnen ook zorg dragen aan het schrijven van benodigde (landings)pagina’s of andere vormen van content ontwikkeling. Alles kan, niets moet. 

 

ANALYSEREN EN OPTIMALISEREN

Alle campagnes worden vervolgens strak gemonitord en bijgestuurd waar nodig. We evalueren regelmatig en blijven op zoek naar kansen op de website beter te laten renderen. Periodiek rapporteren we de resultaten van alle campagnes en optimalisatietrajecten. Indien gewenst, kunnen deze resultaten op locatie gepresenteerd worden.

online marketing aanpak

OOk meer leads uit je bezoekers?

Klik dan op onderstaande button en wij nemen binnen 24 uur contact met je op