Over ons

Over ons

Dit is MeneerOnline, een groeiende organisatie omdat online zijn niet meer weg te denken is uit ons huidige bestaan. Want zeg nu eerlijk, als je op zoek bent naar een vliegticket, horloge, tv of verzekering is toch ook het eerste wat jij doet je browser openen? Daarbij wordt de verwachting van de klant steeds hoger. De website moet snel zijn, duidelijkheid geven, maar ook het perfecte antwoord geven op de zoekvraag.

Waarom al onze opdrachtgevers tevreden zijn

Persoonlijk contact, transparantie en doeltreffendheid. Dat zijn dé kernwaarden die er bij ons vanaf dag 1 ingestampt zijn. Als jonge organisatie doen we dit met een brede glimlach en een onuitputbare dosis energie.

Organisaties moeten op die klantbehoefte inspelen en juist dat is onze expertise. MeneerOnline weet hoe het leuker, sneller en beter kan. MeneerOnline is vooruitstrevend, flexibel en heeft de kennis en ervaring om de online doelstellingen van jouw organisatie te verwezenlijken.

Onze werknemers zijn allemaal gecertificeerd conform de officiële Academy for Ads van Google. Daarbij zijn we down to earth, geen dure kantoorpanden, maatpakken en mooimakerij. Transparantie en resultaat, daar draait het voor ons om.

Een koffie of een biertje doen? We vertellen je graag meer in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Ook online groeien?

Klik dan op onderstaande button en wij nemen binnen 24 uur contact met je op